Select Page

[Video] Teka-teki terjawab! Jep akui tak dijemput hadir ke majlis kahwin Shuib

[Video] Teka-teki terjawab! Jep akui tak dijemput hadir ke majlis kahwin Shuib

Ketiadaan pelawak yang juga penyampai radio, Jep Sepahtu ketika majlis perkahwinan sahabat baiknya, Shuib bersama pasangan, Watie Hanifiah pada 23 Jun lalu menarik perhatian ramai sehingga mencetuskan tanda tanya.

Kini, teka-teki ketidakhadiran Jep  ketika majlis perkahwinan Shuib akhirnya terjawab setelah seminggu membiarkan peminat menyelesaikan ‘puzzle’ yang hilang dalam satu sesi siaran langsung santai di kampung halaman menerusi aplikasi TikTok.

Saya tak dijemput

Jep atau nama sebenarnya Muhd Nadzri Zainal Abidin menjelaskan perkara tersebut setelah disoal oleh pengikutnya di TikTok berkali-kali mahukan jawapan sebenar.

“Jep kenapa tak pergi kenduri kahwin Shuib?”tanya salah seorang pengikut.

Tanpa berselindung atau menggunakan kata-kata kiasan, pelawak berusia 38 tahun itu menjawab dan mendedahkan dirinya tidak menerima jemputan daripada Shuib.

 

Bagus Jep, bagi jawab jelas…

Seperti dijangka, hantaran tersebut menerima pelbagai reaksi di mana masing-masing memuji dan kagum dengan jawapan diberikan oleh Jep tanpa berselindung.

Orang tak jemput memang haram datang

Untuk rekod, Shuib dan Watie selamat bergelar suami isteri pada 23 Jun lalu dengan sekali lafaz dan dihadiri ahli keluarga, kenalan rapat, rakan-rakan artis lain termasuk pempengaruh media sosial.

Sumber: TikTok @ichanurintashah